Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Πατέ από φύτρο ρεβυθιού


Υλικά :


1 κούπα φύτρο ρεβυθιού

1/2 κούπα φύτρα τριγωνέλλας

1 μικρή χούφτα βλαστάρια κάρδαμου

Λίγο κύμινο ή / και κάρρυ

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού


Πολτοποιούμε όλα τα υλικά σε αποχυμωτή τύπου Green Star ή στο μπλέντερ και κρατάμε λίγα φύτρα τριγωνέλλας για γαρνιτούρα . Τοποθετούμε το πατέ πάνω σε φέτες από ντομάτα και σερβίρουμε μαζί με βλαστάρια ηλιόσπορου .


Το φύτρο ρεβυθιού χωνεύεται λίγο δύσκολα αλλά αν το κάνουμε πατέ και το συνδιάσουμε με φύτρα τριγωνέλλας γίνεται πολύ πιο εύπεπτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου