Υλικά :
1 κούπα φύτρο ρεβυθιού
1/2 κούπα φύτρα τριγωνέλλας
1 μικρή χούφτα βλαστάρια κάρδαμου
Λίγο κύμινο ή / και κάρρυ
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά σε αποχυμωτή τύπου Green Star ή στο μπλέντερ και κρατάμε λίγα φύτρα τριγωνέλλας για γαρνιτούρα . Τοποθετούμε το πατέ πάνω σε φέτες από ντομάτα και σερβίρουμε μαζί με βλαστάρια ηλιόσπορου .
Το φύτρο ρεβυθιού χωνεύεται λίγο δύσκολα αλλά αν το κάνουμε πατέ και το συνδιάσουμε με φύτρα τριγωνέλλας γίνεται πολύ πιο εύπεπτο .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου